Productpresentaties

IJs zorgt voor een grote aantrekkingskracht op het publiek. Niemand loopt zomaar voorbij zonder even te kijken of het kunstwerk stiekem even snel aan te raken. Speciaal voor productpresentaties is het een schot in de roos om uw product te laten invriezen in een kristalheldere ijsblok.

Zo zijn er talloze producten die met betrekking tot hun naam of uitstraling heel goed bij ijs passen. Drank moet bijvoorbeeld de helft van de tijd ijskoud geserveerd worden en een ijssculptuur fungeert perfect voor het koelen van de drank. Niemand zal deze vorm van koelen verwachten. Het “invriezen” van teksten en logo’s is kosten gunstig, zeker als het grotere aantallen betreft. Zoals in ons portfolio wordt weergeven is het eindresultaat indrukwekkend. Het is mogelijk om ingevroren logo’s met verschillende Icecarving producten te combineren. Denk daarbij aan een ijsbar, ijsmuur, spiraalblok, hol blok, helder muntjesblok, buffetdecoratie, etc. Logo’s kunnen op verschillende manieren ingevroren, bewerkt en gepresenteerd worden.

Het is gewoonlijk voordeliger om objecten niet echt in te vriezen, maar in een holle ruimte van een ijsblok te plaatsen. Voor kleinere events of productpresentaties is dit een aantrekkelijke optie. Wij adviseren graag over hoe u hierbij te werk moet gaan en stemmen de maat van het holle ijsblok af op het product en eventuele verdere wensen. Het is haast onmogelijk een vaste prijs te communiceren voor het invriezen van producten in ijs, omdat deze zo verschillend van aard kunnen zijn. Het ene product zinkt, het andere product drijft en sommige producten mogen niet vochtig worden. De prijzen zijn dus altijd op aanvraag en geheel op maat.

Mensen

De holle ijsblokken voor het “invriezen” van mensen zijn een leuke gimmick op elk feest. In combinatie met een logo zorgt dit voor extra exposure op bijvoorbeeld social media.

Let op: transport met vrachtwagen en plaatsing gelijkvloers