Logo’s

Er zijn verschillende mogelijkheden om een bedrijfslogo onder de aandacht te brengen. Icecarving.nl biedt talloze opties om een logo op een buffet of tijdens een evenement te presenteren. Doordat onze ijssculpturen handmatig vervaardigd worden is bijna alles mogelijk en kunnen er ook speciale opdrachten uitgevoerd worden. Kijk hieronder voor meer inspiratie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de prijzen en aanvullende informatie over de mogelijkheden.

Cijfers en letters

Letters en cijfers, groot of klein, helder of wit ijs, alle soorten aankleding op evenementen en buffetten zijn mogelijk. Icecarving.nl biedt maatwerk. Cijfers en letters zijn in allerlei afmetingen en stijlen verkrijgbaar en kunnen in helder en wit ijs vormgegeven worden. Voor inlichtingen, advies en prijzen, neem gerust even contact met ons op.

Feesten

Icecarving.nl biedt verschillende mogelijkheden om een feest aan te kleden met stijlvolle ijssculpturen. Wij leveren kristalheldere ijssculpturen die voor lange tijd hun kwaliteit behouden. Doordat onze ijssculpturen handmatig vervaardigd worden is bijna alles mogelijk. Schroom niet om ons te benaderen voor speciale opdrachten. Ook daar zijn we voor.

Functioneel

Wij bieden diverse ijssculpturen om drinks & food op een stijlvolle manier te koelen. Uniek, functioneel en geheel op maat gemaakt. Laat u inspireren en neem contact met ons op voor een eigen specifieke ijssculptuur.

Op maat gemaakt

Geef een event een ijzig tintje met de themasculpturen van Icecarving.nl. Wij leveren kristalheldere ijssculpturen die voor lange tijd hun kwaliteit behouden. Doordat onze ijssculpturen handmatig vervaardigd worden is bijna alles mogelijk! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en kosten.